Hop til indhold

Formålet med de tre workshops er at give dig der underviser i idræt i grundskolen, eller er idrætsstuderende, inspiration til at arbejde med formativ evaluering i idrætsundervisningen. De tre workshops skal hjælpe idrætslærerne med at anvende bl.a. de evalueringsværktøjer, der præsenteres på workshoppen.

Ved hjælp af bl.a. de konkrete værktøjer i den kommende test- og evalueringsbank, vil I komme til at arbejde i jeres fagteams med formativ evaluering, der kan bruges direkte i jeres idrætsundervisning.
Gennem sparring i egne fagteams og med andre fagteams, vil der være mulighed for at udvikle egen praksis og derigennem øge fokus på den formative feedback. Hvis man deltager som eneste lærer fra sin skole, vil der være mulighed for at indgå i et samarbejde med andre kolleger, der også deltager uden idrætskolleger fra egen skole. 

Der er opstart d. 10. august 2023, hvor vi afholder den indledende workshop af to timers varighed. Her vil der være mulighed for at planlægge prøvehandlinger.  Efterfølgende vil der i løbet efteråret være to kortere workshops af en times varighed. På de to kortere workshops evalueres og eventuelt justeres der på prøvehandlingerne. Hver workshop slutter af med vidensdeling på tværs af de deltagende skoler. 

Der vil være lagt op til en stor grad af involvering og deltagelse fra de tilmeldte lærere.

De tre workshops vil blive faciliteret af Peter Jensen, læringskonsulent for idræt og bevægelse fra Styrelsen for Undervisning og Kvalitet. Der vil være forberedelse, men det samlede tidsforbrug forventes ikke at overstige otte timer, inklusiv de fire timers virtuelle workshops. Det forventes, at fagteamet kan omsætte indsatsen direkte i undervisningen. 

Link: Formativ evaluering i idræt? Den hopper jeg på! (conferencemanager.dk)



Sidst opdateret: 7. juni 2023