Arrangementet er fuldt booket lige nu
Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten. Det gør du ved at gå ind på linket ”Tilmeld dig”. Så kontakter vi dig, hvis der bliver ledige pladser. 

Deltagere, der har gennemført temaforløbet:

Har viden om ordblindhed og andre læsevanskeligheder, herunder afdæknings- og undervisningsindsatser for ordblinde elever i grundskolen

Har viden om deres kommunale strategi og handleplan for afdæknings- og undervisningsindsatser for ordblinde elever i grundskolen

  • Har udarbejdet en lokal handleplan for egen skole med fokus på afdæknings- og undervisningsindsatser for ordblinde elever i grundskolen, herunder læse- og skriveteknologi og tværkollegialt samarbejde
  • Temaforløbet bygger på samarbejde mellem en kommunal læsekonsulent og læsevejledere i kommunen. Vi anbefaler derfor, at I tilmelder jer temaforløbet efter aftale med jeres kommunale læsekonsulent og andre læsevejledere på egen skole og fra andre skoler i kommunen.
  • Af hensyn til løbende information til deltagerne samt booking af forplejning og lokaler bedes I senest den 28. april 2017 tilmelde deltagerne fra jeres skole/kommune.

Temaforløbet på tre kursusdage koster 900 kr. pr. deltager. Hele beløbet opkræves efter tilmeldingsfristens udløb.

Temaforløbet om ordblindhed i folkeskolen holdes i Aalborg, hvor I deltager sammen med andre skoler og kommuner fra området.

Vi har forsøgt at tage højde for transporttiden i placeringen af temaforløbet. De fire kursusdage holdes som udgangspunkt i tidsrummet klokken 9.30-16.00. I vil få nærmere information om program og forberedelse til første kursusdag.

De tre kursusdage er:
25. august 2017
28. september 2017
7. december 2017

Afholdelsessted:
Trinity Hotel & Konference Center
Gl. Færgevej 30
7000 Fredericia

Eventuelle spørgsmål vedrørende temaforløbet kan sendes til Trine Nobelius

trine.nobelius@stukuvm.dk

Tilmeld dig

Sidst opdateret: 13. juli 2018