Indfasning ved de skriftlige prøver  

Sommertermin 2018 (og frem):

Rækken af deltagende fag udvides, så alle skriftlige prøver indgår i Netprøver.dk. I enkelte fag, fx matematik A (stx) og musik A (stx), indgår der i prøverne delprøver uden hjælpemidler. I disse tilfælde vil den første del af prøven, dvs. delprøven uden hjælpemidler, blive afviklet på papir (ligesom ved tidligere prøveterminer).

I fag, der indgår i Netprøver.dk, vil eleverne på alle institutioner få udleveret opgavesæt og aflevere deres besvarelser via Netprøver.dk. I disse fag tilgår bedømmerne opgavesæt og besvarelser og afgiver karakterer i Netprøver.dk. Alle institutioner vil få tilsendt trykte opgavesæt (papirhæfte eller CD-rom), der kan benyttes som back-up, til alle skriftlige prøver, dvs. både til prøver, der indgår i Netprøver.dk, og til prøver der endnu ikke indgår i Netprøver.dk.

Indfasning ved studieretningsprojektet (SRP) og den større skriftlige opgave (SSO)

Vintertermin 2017-2018 (og frem):

Eleverne på alle institutioner får udleveret deres opgaveformuleringer, som er uploadet af institutionerne, og afleverer deres besvarelser i Netprøver.dk. Bedømmerne (censorer og vejledere) tilgår opgaveformuleringer og besvarelser og afgiver karakterer i Netprøver.dk.

Sidst opdateret: 6. november 2018