I juni 2016 holdt Partnerskabet for Effektive Indkøb (et samarbejde mellem Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Uddannelses- og Forskningsministeriet samt SKI) info-møder tre steder i landet om indkøb af fødevarer herunder SKI's nye fødevareaftale.

I Odense, Århus og København kunne ledere og medarbejdere i kantiner og køkkener således få gode ideer til, hvordan selvejende institutioner kan få råd til (mere) økologi og til, hvordan man generelt kan opnå besparelser og få mest mad for pengene i den daglige kantinedrift.

På info-dagene var der også en gennemgang af SKI's nye indkøbsaftale på fødevarer og engangsartikler (09.01) med et sortiment på 4.000 varenumre med både økologiske og konventionelle varer samt fødevareemballage og engangsartikler til både store og mindre køkkener. Oplæggene fra info-dagene finder du nedenfor:

Dagens oplæg:

Velkommen og kort introduktion til regler for udbud og indkøb på skolerne. v/ Jens Hedegaard Madsen, kundepartner, SKI

Økoløft – Omlægning til økologi i køkkener og kantiner: Hvordan kommer man i gang, og hvordan får man råd? v/ Jacob Appel, Programleder National Økologi, Københavns Madhus

Introduktion til SKI's nye rammeaftale på fødevarer. v/ Rikke Eistrøm Rahimic, kontraktansvarlig, SKI

Økonomi og økologi: Hvad tænker ledelsen? v/ Tom Ebbe Jakobsen, økonomi- og administrationschef, Herning HF og VUC

Sidst opdateret: 16. juli 2018