Hop til indhold

Hvem kan søge

Offentlige og private aktører m.fl., fx professionshøjskoler, universiteter, forlag eller NGO’er, der arbejder med og har indgående viden om formidling af det nutidige samfund i Grønland og Færøerne til elever i grundskolen i Danmark, kan ansøge om midler fra puljen. 

Kommuner og skoler kan ikke ansøge om tilskud fra puljen.

Formål 

Puljens formål er at fremme børn og unges kendskab til det nutidige færøske og grønlandske samfund og gennem et øget kendskab medvirke til at reducere fordomme om det grønlandske og færøske folk.

Hvad kan der søges tilskud til

Tilskud må anvendes til udarbejdelse af relevante undervisningsmaterialer og tilhørende lærervejledninger samt udbredelses- og/eller vejledningsaktiviteter til grundskolen, der kan understøtte undervisning om det nutidige færøske og grønlandske samfund. Målgruppen for puljen er elever i danske grundskoler.

Hvordan søges der om tilskud

Læs ”Vejledning om pulje til udarbejdelse og udbredelse af undervisningsmaterialer om det nutidige færøske og grønlandske samfund” for information om ansøgningsproceduren, krav og vilkår for ansøgning og tilskud samt kriterier for prioritering af ansøgninger. Vejledningen findes under "Ansøgningsmateriale", hvor I også kan finde de skabeloner, som skal anvendes.  

Midler til fordeling

Der er i alt 2,910 millioner kroner til fordeling i puljen. 

Ansøgningsfrist

Frist for indsendelse af ansøgninger er fredag den 15. november 2024 kl. 13.00.

Sidst opdateret: 7. oktober 2024